Shortcuts
Reykjavik - en gourmetupplevelse
Njut av de fantastiska miljöerna och den isländska maten. Islands grundläggande koncept när det kommer till maten är färskhet. Fisken kommer färsk från de oförorenade hav som omringar landet, köttet kommer från djuren som betar i fjällen långt från civilisationen.
Från 13 045:-/person maj-september
Från 9945:-/person oktober-april.
I paketet ingår:
Flyg t/r Stockholm eller Köpenhamn–Reykjavik inklusive flygskatter.
Klimatkompensation på flyget.
Ankomsttransfer till hotellet.
3/4* nätter del i dubbelrum på 3 stjärnigt hotell i Reykjavik.
2 middagar.
Restaurangvandring med guide
Transfer till flygplatsen.
*Sommar 5 dagar/4 nätter och vinter 4 dagar/3 nätter.
Enkelrumstillägg 2100.- Oktober-april / Maj - september 3400.-
Längd: 5 dagar/4 nätter sommartid / 4 dagar/3 nätter vintertid.
Avgångar året runt.
Vintertid oktober-april, sommartid maj-september.
Dag 1: Ankomsttransfer till hotellet. Middag på t.ex. på restaurang Foodcellar. Övernattning i Reykjavik.
Dag 2: Middag på t.ex. Sjavargrillid.
Dag 3: Restaurang vandring i Reykjavik. Utforska staden, maten och restaurangerna och få en inblick i isländsk kulinarisk tradition tillsammans med en kunnig guide. Vi promenerar runt i staden, besöker restauranger och får provsmaka några läckra och bisarra traditionella rätter. Under vandringen berättar guiden om isländska mattraditioner och sedvänjor och kan rekommendera olika restauranger som kan öka erfarenheterna av det speciellt isländska. Det är plats för kulinariska överraskningar!
Dag 4: Hemresa vintertid. Flygplatstransfer ca 3 timmar före flygets avfärd.
Sommartid middag på t.ex. restaurang Fishcompany.
Dag 5: Hemresa sommar. Flygplatstransfer ca 3 timmar före flygets avfärd.